my name is lulu :)

lu'lu' : mutiara
im a student
at usim,pandan indah.
this blog just for hobby :)
and im like reading, sharing2.
sharing is caring..isnt it ?
welcome !!.
keep smilling ^^,
proud to be yourself..
and be yourself, people love you in your way..
btw, independent person is really attractive :)

me myself

me myself
peace :)

Saturday, 25 May 2013

kenduri and jaulah secara tak sengaja :)

Assalamualaikum...

bermulanya kisah kami pada cuti 3hari pada hari ini...sebagai pelajar dental yang 'mungkin' pro exam dah abeh.haha

main pointnya hari ni adalah hari yang banyak walimah urus yg kena g..termasuk sepupu aku sendiri kawin...huhu

alhamdulillah diorang sah bergelar suami isteri dengan 2kali lafaz.....hmm semoga hari aku nanti dipermudahkan :O

haha.tapi nak dijadikan cerita aku dan rakan sekelas aku p kenduri then kitorang juga melancong,haha

lets pictures tell the whole story on that day!! :)

bismillahirohmanirohimm :)





tempat berkumpul.mcm biasa sempat lagi bergambar..


-...-






masjid meru kalau xsilap..(ps : sy xpendek,tp diorang diri atas tempat tinggi)

kenduri tahlil,,berkumpulnya org kampung..

jejaka2 al quds..baguih depa ni :)

here we are!! :)

hani :)













no comment...atas train kat bukit melawati :)


semua nak tunjuk tiket....hehe(poyo)

dah sampai destinasi...

muziumm...huhu,banyak monyet,lutong,kera







amboih hepi semacam ja depa ni.syoq dapat air cond or masuk muzium? haha

hati hati telaga  nih,huh

pedang..hihi.xtw pasai pa aku amik gambaq ni

poyozzzzzzzzzzz

ini tak poyo

candid tp ada gk posing....

zalina with her new camera,haha

train...?? hhehe

caei with sedara mara yg kicik molekkk

err pelancong asing..yang xpernah jumpa meriam

caei dan sahabt karibnyaa

'bila aku nak tembak israel nih!' sigh sorang2..








ok,setakat itu sahaja coretan yang mmpu dicoretkan,,,yang penting sangat best dan banyka pengalaman yg ditimba..bertimba2

semoga ukhuwah berkekalan,,, and terimakasih caei n ammar for the nice jaulah,haha :) and terimakasih semua sahabat...

terimakasih terimakasih :)

#gmbar kt rumah ammar,ada kt kamera org lain



*psstt semua: kawin jangan lupa jemput eh.

#kenangan2..frstyear.. 25.05.2013

1 comment:

  1. caei nampak lain la dgn tudung tu. cantik. :)

    ReplyDelete